AR PUTEA FI STIREA SECOLULUI! INTREAGA OMENIRE ASTEAPA ACEST LUCRU!

[Total: 247    Average: 2.6/5]

vedic

Elon Musk , proprietar si fondator : Tesla Motors si Space X anunta recent ca: “In cateva saptamani va fi prezentata o inventie revolutionara ce va duce la independizarea energética a populatiei”.  ” Chiar daca nu au fost prezentate date tehnice , se pare ca ar fi vorba despre o baterie de hidrogen ce odata incarcata poate oferi necesarul de energie eléctrica pentru toate utilitatile unei locuinte ( iluminat , televizor , frigider, masina de spalat …etc ) , pentru o saptamana intreaga .
Aceste baterii pot fi reincarcate direct de catre populatie prin montarea a doua placi solare sau a unui sistem eolian

Deasemeni , Elon Musk a propus construirea de puncte de reincarcare pentru aceste baterii in folosul populatiei , la un cost 0 ! Adica GRATIS !!!

Daca acest inventator nu va dispare ” misterios, nu va fi inchis in vreun ospiciu sau nu se va” sinucide ” (!) , in cel mult sase luni va incepe productia in serie si comercializarea acestor baterii .

Elon Musk declara si faptul ca : ” In SUA , acest proces de independizare energética a populatiei , cred ca se va face mult mai rapid decat in tarile europene , unde companiile elecrice si guvernele detin un control total asupra producerii si distribuirii energiei electrice”


Bateriile cu hidrogen sunt deja folosite de ” Toyota Miray ” si Tesla Roadster “, autoturisme electrice ce au reusit sa parcurga 650 de km fara a necesita o reincarcare.
In urma cu cateva luni , Mark Zuckerberg ,proprietar  al retelei de socializare  Facebook si a Internet.org s-a aratat a fi preocupat de un alt proiect propus de Musk :Internet gratis in orice loc de pe planeta , prin folosirea unui sistem de micro-sateliti .

Sa se indeplineasca oare visul lui TESLA ?
Comments

comments

Comentarii

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *