Articolul pe care orice MAMA ar trebui sa il citeasca! Share tuturor prietenilor!

[Total: 0    Average: 0/5]

mama-cu-copil-mic-in-brate-e1448876329990

A considera că DOAR vaccinurile au dus la decesul unora dintre copiii internați cu Sindrom Hemolitic Uremic, înseamnă a considera vaccinurile singura sursă de otrăvire existentă, astăzi, pe Terra.Este însă evident că vaccinurile fac parte din multitudinea de surse prin care fragilul trup al nou născutului este otrăvit. În fapt, chiar din prima clipă de după fecundarea ovulului, ființa nou apărută este masiv otrăvită, involuntar.

Hrana plină de pesticide, fertilizatori, hormoni de creștere, E-uri, coloranți, iradiată, injectată cu nitriți, procesată la nivel de junk-food, modificată genetic, aerul care este plin de noxe de la termocentrale, motoare pe benzină și motorină, combinate chimice, fabrici și uzine, apa realmente otrăvită cu dejecții umane și animale, cu deversări de substanțe chimice, plină de radioactivitate, cosmeticele folosite de mamă, toate acestea ajung direct în celulele fătului.

Ecografiile lunare, medicația antiavort și uzuală, sedentarismul, fumatul pasiv și altele, duc la otrăvirea permanentă a embrionului. Orice intră în corpul mamei, ajunge și în trupul copilului din pântece.

După o naștere nenaturală prin cezariană, cu toată medicația aferentă intervenției chirurgicale, copilul este apoi vaccinat de repetate ori în primul an de viață, locuiește într-o camera proaspăt zugrăvită cu lavabil toxic, cu parchet laminat plin de formaldehidă, cu ferestre etanșe de termopan ca să rămână în cameră toate toxinele emanate, înconjurat doar de lucruri din plastic și soluții chimice de curățenie, îmbrăcat cu haine din bumbac tratat cu pesticide și cu fibre de poliester și vopsite chimic, cu suzeta și recipienții de plastic, hrănit cu lapte praf cu formulă chimică și pentru orice semn de febră sau colică abdominală(de la atâtea otrăvuri), este îndopat cu Nurofen, antispastice și antibiotice, conform indicațiilor medicului pediatru sau chiar ale familiei.

Mama mănâncă din plin fructe și legume pline de pesticide, pâine otrăvită, din comerț, carne de pui crescut cu dioxină, carne de porc și mezeluri cu nitriți,etc., ca să facă lapte mult și ”sănătos”. Și enumerarea poate continua… . Ajuns la spital cu reacții naturale de eliminare a otrăvurilor(diaree și vomă), copilul este reotrăvit cu antibiotice și antisimptomatice. Ghiciți ce urmează să se întâmple cu copilul?!Comments

comments

Comentarii

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *