Cu lacrimi in ochi. Scrisoare pentru pensionarii din Romania!

[Total: 0    Average: 0/5]

pensionar11d

Dragi pensionari care-ați ieșit în stradă să susțineți guvernul , ştiți unde ați fi putut voi să fiți acum, dacă în ’90 nu ați fi strigat ”moarte” lui Ion Rațiu, dacă nu ați fi sărutat mâinile minerilor aduși de Iliescu să omoare studenții, dacă n-ați fi votat cu înverșunare 27 de ani partide de trădători de țară?
Ați fi fost într-un autocar frumos, în grupuri de vârsta voastră, făcând turul Europei.
Sau ați fi făcut plajă pe vreo insulă grecească, seara ați fi ieșit la o terasă și ați fi băut un păhărel de șampanie, gătiți, dichisiți, dansând și amintindu-vă de tinerețe, așa cum văd eu că fac pensionarii din alte țări (na, că-mi vine să plâng).
Dar voi v-ați încăpățânat să-i îmbogățiți pe ăștia, de nu v-au mai lăsat bani nici să mergeți trei zile la Techirghiol, să vă îngrijiți reumatismul.
Și-acuma v-au scos în stradă, mințindu-vă la televiziunile lor că vă fură țara copii și nepoții voștri care muncesc în corporațiile alea pe care le huliți.
Nu-i așa că mărirea aia de pensie nu v-ajunge să vă luați Sindolor pentru toată luna? Și-atunci vă mai ajută copii. Pentru că ei vă iubesc.
Nu-i asa ca leul pe care vi l-au dat la pensie nu va ajunge sa acoperiti dublarile de taxe pe gunoi, pe apa de ploaie, pe locurile la cimitir si multe altele?
In acelasi timp ei isi legiferasera dreptul de a nu li se va mai intampla nimic din punct de vedere penal si dreptul de a fura in rate de cate 200.000 lei fara sa li se intample absolut nimic.
In plus, ei adoptasera albirea tuturor hotilor si tradatorilor de neam si tara gen stancu&co.
E bine? E in regula?

sursa necunoscuta

Comments

comments

CITESTE SI:  Alertă în sănătate. Bebelușii din România, îmbolnăviți de un vaccin neautorizat în UE

Comentarii

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *