CUTREMURATOR. LECTIE DE VIATA oferita de BRAD PITT tuturor,atunci cand vorbeste despre sotia lui.

[Total: 44    Average: 3.1/5]

brad-pitt-si-angelina-jolie-pe-lista-teroristilor-de-la-isis-ce-alte-vedete-mai-sunt-luate-in-vizor-226915-1

 

Soția mea s-a îmbolnăvit. Ea a fost mereu nervoasă din cauza problemelor de la locul de muncă, viața personală, eșecurile ei și copii. Ea a pierdut aproape 15 kg și ajunsese la 40 kg. A devenit extrem de slabă și plângea constant. Nu mai era o femeie fericită.
A suferit de dureri de cap continue, dureri în piept și nevralgii intercostale. Nu dormea bine, adormea numai dimineața și obosea foarte repede în timpul zilei. Relația noastră ajunsese în punctul în care urma să ne despărțim. Frumusețea îi dispăruse, avea cearcăne uriașe, nu mai avea grijă de ea. A refuzat să mai joace în filme, respingând rapid orice rol i se propunea. Mi-am pierdut speranța și a crezut că vom divorța mai repede.

Apoi m-am decis să acționez și să schimb asta. Pâna la urmă a fost cea mai frumoasă femeie de pe pământ, idolul a mai mult de jumătate din bărbații și femeile de pe pământ, iar eu am fost cel căruia soarta i-a permis sa o iubesc si să o îmbrățișez. Am început să ma port extrem de frumos. Flori, daruri și complimente, gesturi de afecțiune pentru care nu le-am făcut. Am surprins-o și am încântat-o în fiecare minut. Am început să trăiesc doar pentru ea. Am vorbit în public doar despre ea. Am dus toate discuțiile în direcția ei. Am lăudat-o în fața prietenilor noștri. Pare de necrezut, dar ea a înflorit. Ea început sa mai ia în greutate, nu mai era nervosă și m-a iubit chiar mai mult decât oricând. N-am crezut niciodată că ea poate iubi atât de mult.

Și apoi am realizat un lucru: femeia este reflectarea bărbatului de lânga ea.

Dacă o iubești până la punctul nebuniei, ea va deveni o nebunie, spune marele actor Brad Pitt.SURSA

Comments

comments

Comentarii

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *