DEMNITATE! Ministrul de externe polonezil face praf pe vicepresedintele CE :”Te rog să ne permiţi să ne respectăm propria lege fundamentală, nu viziunea ta despre Constituţie. Okay?”

[Total: 6    Average: 3/5]

 

Prim-Vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, l-a atacat dur vineri seară pe ministrul polonez de Externe, Witold Waszczykowski, acuzându-l că se foloseşte de ”fapte alternative” pentru a apăra controversatele reforme judiciare ale Varşoviei. Reprezentanţii de la Bruxelles au catalogat drept o ameninţare la adresa statului de drept reformarea Curţii Constituţionale, transmite Reuters, potrivit flux24.ro”Te rog să ne permiţi să ne respectăm propria lege fundamentală, nu viziunea ta despre Constituţie. Okay?”, a spus Waszczykowski.

În schimb, prim-vicepreşedintele a încercat să construiască un argument puternic, precizând că Comisia de la Veneţia i-a acuzat pe conservatorii din guvern că subminează democraţia prin ştirbirea de puteri a Curţii Constituţionale.

”Nu mă crede pe mine, dar ai întrebat Comisia de la Veneţia. Ei au fost foarte clari în răspuns. Singurul lucru pe care l-au primit de la tine a fost un răspuns jignitor”, a completat Timmermans.


Comments

comments

CITESTE SI:  SCRISOAREA TERIBILA a unui tanar medic catre toti romanii: "..fara plic, bai ingratilor, pana la ora asta ajungeati sa fiti tratati de medici veterinari.."

Comentarii

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *