LEGENDA PORTOCALELOR INFESTATE, IMPORTATE “DOAR” IN ARGES SI CARE IMBOLNAVESC “DOAR” BEBELUSII

[Total: 0    Average: 0/5]

sp pediatrie

Inca un bebelus a murit la spitalul Marie Curie. Tot din Arges. Ne mor copiii pe capete si noi nu stim de ce? Culmea situatiei este ca nimeni nu stie! Nici macar cei care ar trebui sa ofere raspunsuri.

Ultima varianta pe care se merge ar fi imbolnavirea de la portocale! Ale naibii portocale, care nu cresc la noi in tara, ar fi fost importate doar in Arges. Si acolo, acele portocale ucigase, ar fi imbolnavit doar copiii.Pai sa i-o spuna lui Mutu pe asta. Este clar tehnica tragerii de timp in cautarea variantei cele mai corecte de a fi servita prostimii. Sunt copii bolnavi care nu au mancat nicio portocala pentru simplul fapt ca sunt prea mici. Iata declaratia unui parinte :

“Nu portocalele au îmbolnăvit-o pe fetița mea. Copilul nu a consumat acest fruct și nici suc de potocale. Gândiți-vă că are doar 5 luni. Nici n-am trecut la diversificarea alimentației.”

Toti ne punem intrebarea: DE CE S-AU IMBOLNAVIT DOAR BEBELUSII SI CE AU IN COMUN CEI 27?

Doua lucruri pot avea in comun, asta dupa ce excludem apa, ca sursa a  infectiei, pentru ca s-ar fi imbolnavit si alti copii mai mari sau chiar adulti:

1. Laptele Praf – daca toti cei 27  au folosit acelasi tip de lapte

2. Un vaccin specific varstei – daca toti ar fi primit acelasi vaccin sau de la acelasi producator

In toata aceasta bataie de joc la adresa parintilor si a intregii tari, cateva voci timide ale unor medici ar indica vaccinul anti-hepatita ca si cauza a imbolnavirii bebelusilor.


 

Comments

comments

Comentarii

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *