REVOLTATOR:O mama condamnata la 1 an de inchisoare pentru furtul unei jucarii nu este lasata sa mearga la inmormantarea fiului ei.

[Total: 5    Average: 3.8/5]

resita-900x444-610x300

A furat o jucarie de ZIUA copilului si face inchisoare. Copilul a murit, iar EA nu are voie sa-l vada.

O femeie condamnata la inchisoare pentru furtul unei jucarii nu isi poate conduce fiul pe ultimul drum pentru ca cererea de invoire i-a fost respinsa.Pe 6 iulie, un copil de noua ani din Resita s-a inecat la unul dintre strandurile din oras. Baiatul a stat doua saptamani in coma , iar miercuri a murit, conform renasterea.ro.

Mama sa nu ii poate fi alaturi pe ultimul drum. De ziua fiului ei, deoarece nu a avut bani, a furat o jucarie dintr-un magazin. Femeia a fost condamnata la un an cu executare, se afla in penitenciarul din Arad. Orlando a ramas cu bunica lui, cea care l-a si crescut si cu care a stat mai mult. De altfel, copilul locuia cu bunica lui.

Trupul copilului este depus in capela numarul 3 din Cimitirul din Govandari si este vegheat de de cele doua bunici si tatal sau. De la primele ore ale diminetii, pe la capataiul lui Orlando s-au perindat rudele, vecinii, au sosit prietenii si invatatoarea lui.

Rudele spun ca femeia a depus cerere de invoire pentru cateva ore, dar i-a fost respinsa.Sursa: Aktual24.ro

Comments

comments

Comentarii

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *