SEFA DNA ridicata in slavi de BBC : Este starul anticorupţie al României

[Total: 0    Average: 0/5]

laura-codruta-kovesi

Laura Codruța Kovesi a provocat diviziune în România, scrie BBC într-un articol publicat în timp ce la București, în Piața Victoriei, protestau mii de oameni față de Guvernul Grindeanu, scrie independent.mdSuccesul DNA sub conducerea ei a transformat-o pe Kovesi într-o vedetă. Și a jurat să continue lupta, chiar și dacă nu va mai avea niciun fel de susținere, scriu jurnaliștii britanici.

„Încrederea românilor în DNA este remarcabilă”, a declarat ea într-un interviu acordat BBC. În DNA au încredere mai mult decât dublul celor care au încredere în Guvern, iar sondajele de opinie arată că instituția este și mai apreciată în rândul tinerilor.

„Tot mai mulți oameni au venit și au depus plângeri, erau dispuși să dea declarații cu privire la cazuri de corupție. Și toate acestea pentru că cetățenii au observat că legea este aceeași pentru toată lumea. Asta facem noi”, a mai spus Kovesi.

Referitor la ordonanța 13, care a scos sute de mii de oameni în stradă chiar și după ce a fost abrogata de Guvern, Kovesi a spus că „ar fi un risc uriaș pentru sistemul de justiție”.


Comments

comments

Comentarii

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *