SOCANT : Medic chirurg: Vaccinarea obligatorie este la fel cu ideea purificarii rasei umane a lui Hitler

[Total: 0    Average: 0/5]

„Obligativitatea vaccinării este asemănătoare cu colectivizarea, naționalizarea, antisemitismul, este un fel de nazism medical, rasism, șantaj și nebunie socială. Se încalcă drepturile omului și pacienților deopotrivă”, spune dr. Cacovean potrivit activenews.ro„Vaccinarea obligatorie este o crimă identică cu cea de la Revoluție, fără autori, fără vinovați, fără responsabili.
În România nu se raportează efectele adverse ale niciunui tratament, nu se prezintă pacientului indicațiile, afectele adverse, avantajele și dezavantajele tratamentelor și investigațiilor și nici medicul, nici firmele interesate direct nu își asumă nicio răspundere.
Părinții trebuie să știe că supunerea copiilor la vaccinare nu este lipsită de efecte adverse, dintre care paralizia pe viață sau chiar moartea nu lipsesc. Credința în vaccin nu scutește copilul de efectele adverse ale vaccinării, și responsabilul direct este părintele care își dă acordul cu procedura medicală propusă.
Eu nu am niciun interes ca cineva să își vaccineze sau să nu își vaccineze copiii și nu sufăr în mod direct de vaccinarea sau nevaccinarea cuiva.Comments

comments

CITESTE SI:  "CAND ATI INTRAT ULTIMA DATA INTR-UN SPITAL DE STAT DIN ROMANIA??" . Scrisoarea care iti da fiori. Domnule Iohannis, replica?

Comentarii

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *